راه‌اندازی برنامۀ آموزشی “محافظت اطفال” برای کارمندان ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات

راه‌اندازی برنامۀ آموزشی “محافظت اطفال” برای کارمندان ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات

تاریخ برگزاری: 3 تا 5 قوس 1399

زمان برگزاری: 1:30 الی 3:30 بعدازظهر

محل برگزاری: انجمن توانمندسازی و اجتماعی بانوان  (WESA)

به سلسله برنامه‌های آموزشی ارتقاء ظرفیت کارمندان ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات، یک سری جلسات آموزشی برای کارمندان بخش‌های مختلف ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات برای سال‌های 2020 و 2021 برنامه‌ریزی شده است. برنامه‌های آموزشی ارتقاء ظرفیت توسط موسسۀ بین المللی هلپ جرمنی و ادارۀ یونیسف در یک پروژۀ مشترک هلپ و یونیسف تحت عنوان امرار معیشت، آموزش مهارت‌ها، تسهیلات شغلی و حمایت‌های روانی – اجتماعی برای 2300 طفل نهایت آسیب‌پذیر و یا یکی از اعضای خانوادۀ شان در چهار ولایت غربی – هرات، بادغیس، غور و فراه تمویل می‌گردد.

هدف کلی جلسات آموزشی ارتقاء ظرفیت کارمندان ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات و ولایت‌های متذکرۀ دیگر بلندبردن و تقویه‌کردن ظرفیت‌های شان به منظور ایجاد تغییرات در زمینه‌های مشخص علمی، مهارت‌ها و رفتارها بوده تا اینکه آن‌ها را برای انجام بهتر کارهای محولۀ شان کمک نماید.

دومین دور از این جلسات در مورد “محافظت اطفال” برای 12 تن از کارمندان ریاست کار و امور اجتماعی ولایت هرات  به شمول رئیسان بخش‌های یتیم‌خانه‌ها و کودکستان‌ها، رئیسان کودکستان‌های بی بی سمیه و بی خدیجه، کارمندان بخش محافظت اطفال، اساتید کودکستان‌ها و یتیم‌خانه‌ها، مدیران، مسوول منابع بشری، بخش مالی و سایر کارمندان مربوطه برگزار گردید. این دور از برنامۀ آموزشی از سوم تا پنجم ماه قوس 1399 برای سه نصف روز در سالون کنفرانس‌های انجمن توانمندسازی و اجتماعی بانوان  (WESA)برگزار گردید.

برنامۀ آموزشی به صورت رسمی با صحبت‌های مقدماتی آقای سحراب فیضی، ماستر ترینر موسسۀ بین المللی هلپ جرمنی با ایجاد انگیزه وتشویق اشتراک‌کنندگان به منظور جدی گرفتن آموزش‌های “محافظت اطفال” به هدف افزایش دانش شان در بخش سیستم‌ها، میکانیزم‌ها و اصول “محافظت اطفال” آغاز گردید.

در شروع برنامه، به منظور شناسایی ظرفیت و سطح آگاهی اشتراک کنندگان، آزمونی در مورد “محافظت اطفال” پیش از آغاز برنامۀ آموزشی و در ختم برنامه نیز به منظور ارزیابی مهارت‌ها، دانش و فهم شان از داشته‌های برنامه، گرفته شد تا ظرفیت اشتراک‌کنندگان پیش و پس از برنامۀ اتقاء ظرفیت سنجیده شود. همچنان در ختم، به منظور ارزیابی برنامه، پرسش‌نامه‌های در بین اشتراک‌کنندگان توزیع گردید تا نتایج برنامه مورد بررسی قرار گیرد و به پیشنهادات اشتراک‌کنندگان نیز رسیدگی شود.

در کل، این برنامۀ آموزشی، از سوی مدرس و اشتراک‌کنندگان مثبت ارزیابی گردید. کارمندان ریاست کار و امور اجتماعی از موسسۀ بین المللی هلپ جرمنی به‌خاطر راه‌اندازی همچون برنامه‌ها قدردانی نموده و خواستار تداوم چنین برنامه‌های آموزشی شدند.

موسسۀ بین‌المللی هلپ جرمنی پروژه‌ای را از سازمان بین المللی حمایت از کودکان UNICEF و دفتر مرکزی موسسه هلپ جرمنی مقیم در شهر بن آلمان دریافت کرده است. عنوان پروژه متذکره “ادغام مجدد اطفال نهایت آسیب پذیر (شامل اطفال  خیابانی، اطفال بیجاشدگان داخلی، اطفال ردمرز شده بدون سرپرست، و اطفال متقاضی شمولیت در نیروهای پولیس) از طریق فراهم سازی آموزش حرفه و فن و تسهیلات شغلی  برای  2300 تن در ولایات هرات، بادغیس، غور و فراه “ می باشد که از تاریخ 14 اکتوبر 2019 مطابق با 22 میزان 1398 الی 13 اکتوبر 2021 مطابق 21 میزان 1400 به مدت 24 ماه قابل اجراء میباشد.

 

منبع: بخش تکنالوژی معلوماتی و روابط عمومی موسسۀ هلپ در افغانستان